Pátek 20. září 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Karlovarský kraj

Po pádu z mostů zůstal zraněný muž ležet na břehu koryta řeky Teplá v úseku mezi Bečovem a Mnichovem. Hasiči z Toužimi a Otročína k muži slanili na lanech, poskytli mu první pomoc a uložili ho do vakuové matrace. V té jej pak přenesli korytem řeky a dále lesem až k silnici, kde si muže převzala záchranná služba.

Ta pak požádala hasiče o zajištění místa pro přistání vrtulníku, který zraněného transportoval do nemocnice.

Tři jednotky hasičů zasahují u úniku nafty po technické závadě na osobním vozidle. Zasažená komunikace je v délce několika kilometrů od obce Ostrov-Horní Žďár až do Jáchymova, kde je osobní vozidlo odstaveno. Jednotky likvidují uniklou naftu na komunikaci, která je z důvodu deště rozptýlena do velkých rozměrů.

Na kluzké komunikaci se srazilo osobní vozidlo s kamionem. Nehoda se obešla bez zranění. Na míst jede i KSÚS, která se postará o likvidaci a bude snížena rychlost v celém úseku.

Vyproštění jedné zraněné osoby si vyžádala dopravní nehoda na silnici č. 13 u Květnové. Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby. Hasiči z Karlových Varů a Ostrova kromě vyproštění pomáhali při ošetření i druhého zraněného, zajistili místo pro přistání vrtulníku a společně s policií a psovodem se služebním psem pátrali v okolí nehody po údajném dalším účastníkovi nehody.

Silnice z Ostrova na Květnovou byla odpoledne kvůli nehodě více jak dvě hodiny zcela uzavřena.