Úterý 14. května 2024, od 07:00 bude sloužit směna C. Jak poznáte hasiče v prchajícím davu? Jde opačným směrem.
Karlovarský kraj

Nákladní auto převážející odpadní vodu havarovalo na silnici z Činova na Žalmanov. Při nehodě se auto převrátilo na bok a zůstalo takto převrácené mimo vozovku. Řidič se ze zcela zdemolované kabiny dostal ven sám ještě před příjezdem hasičů na místo.

Malý únik odpadní vody hasiči utěsnili, řidič nepožadoval žádné ošetření, pro vyproštění vozidla je nutné povolat jeřáb. Nehoda je na méně frekventované silnici, po dobu vyprošťování zde bude provoz zcela uzavřený.

V sobotu odpoledne přijali hasiči oznámení, že u vodní nádrže Jesenice venčil muž svého psa, který skočil do vody a začal jej unášet proud. Majitel psa skočil za ním a také muže začal unášet proud. Podle oznamovatele v tu chvíli foukal silný vítr a na vodní hladině Jesenice byly velké vlny.

Hasiči okamžitě na místo vyslali dvě jednotky se čluny, mezitím bylo potřeba upřesnit místo zásahu. Po příjezdu k vodní nádrži hasiči nasadili čluny na vodu, muž i se psem se ještě před příjezdem hasičů dostal z vody sám a zachránit již nepotřeboval. Odmítl i lékařské ošetření s tím, že jsou oba v pořádku.